Blog

img

Anti Agin

Anti agingin kelime anlamını yaşlanma karşıtı yani yaşlanmayı önleme olarak düşünebiliriz. Bununla ilgili bilimsel çalışmalara baktığımızda, yaşlanma karşıtı ifadesi yaşlanmayı yavaşlatan, önleyen veya tersine çeviren yaklaşımlar içerir.

Cildimiz yaşlanmanın yanı sıra güneş ışınları, hava kirliliği, sigara ve stres gibi nedenlerle erken yıpranma durumlarıyla karşı karşıya kalabilir. Yaşlanmayı önlemek için antiaging programları uygulanmaktadır.Bu bir tür koruyucu hekimlik olarak da adlandırılabilir.

Anti aging tedavisi; ince kırışıklıklar, ciltte solgunluk,göz altı morlukları,ciltte yaşlanma belirtileri vs olan herkese uygulanabilir.

Daha sağlıklı ve genç görünüme sahip olmak için cildin alt yapısını sağlamlaştırmak, gençleştirmek ve onarmak için antiaging tedavisini önermekteyiz. Uygulanan antiaging tedavisiyle yaşlanma süreci geciktirilip bireyin daha genç ve dinamik bir görünüme sahip olması sağlanır.

Antiaging programlarında beslenme de son derece önemlidir. Bu anlamda bir uzmandan destek almak gerekir.

NELİ GÜZELLİK SALONU olarak uyguladığımız antiaging programlarında kişiye özel bir program hazırlıyoruz. Bu programda; yaşınız ,kilonuz ,beslenme alışkanlıklarınız ,cilt yapınız ve sağlıklı görünüm için yüzünüzün genel durumu göz önünde bulundurulur.

Abone Olun

Haber Bülteni

Kampanyalardan ve indirimlerden anında haberdar olun